Werkbaar werk in de horeca | 25 september 2017, Oostende
Wie aan de Kust denkt, denkt aan zon, zee, zand - en genieten. Daar komt de horeca op de proppen. De mensen die in deze sector actief zijn, stellen alles in het werk om de bezoekers van de Kust de best mogelijke ervaring te bezorgen. Ze doen dat dag in, dag uit - vaak 7 dagen op 7. Maar hoe werkbaar is werken in de horeca nu eigenlijk?
Programma
13:15 |
Onthaal met koffie |
13:45 |
Arbeidsmarktsymposium 'Werkbaar werk in de horeca' (zaal De Kleine Post) Verwelkoming Maatregelen voor werkbaar en wendbaar werk in de horeca De sector aan het woord |
15:15 |
Pauze |
15:30 |
Keuze uit 4 workshops:
|
16:00 |
Keuze uit 4 workshops:
|
16:30 |
Keuze uit 4 workshops:
|
17:00 |
Netwerkreceptie & infomarkthal in zaal Panorama |
|
Place to be
De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A, Oostende
Deelname is gratis.